Esittely

Jormuan lava

Perinteinen tanssilava luonnonkauniilla paikalla, Kajaanista 16 km viitostietä pohjoiseen päin.

Jormuan lava on rakennettu talkoovoimin vuonna 1945. Vuosien saatossa lavan olemus on muuttunut useaan otteeseen ja tänä päivänä lavan tuntevat kaikki kainuulaiset tanssimusiikin ystävät, niin nuoret kuin vanhemmatkin. Suomalaiset ja ulkomaiset kesälomamatkailijatkin ovat ottaneet lavan yhdeksi etapikseen lomamatkoillaan.

Jormuan lavan ravintolatilat, terassit, keittiö, wc:t ja artistien lepohuone rakennettiin uusiksi keväällä 2003. Laajennusosan suuruus on noin 225 neliötä. Samassa yhteydessä lavalle rakennettiin vesijohto ja viemäri. Uusi monipuolinen ravintola on 100-paikkainen. Suuri ulkoilmaterassi antaa mahdollisuuden nauttia kesäisestä ilmasta nauttiessasi virvokkeita. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet. Ravintolassa teitä palvelee aina iloinen ja ystävällinen henkilökunta.

Syksyllä 2004 vanha tanssilava purettiin kokonaan pois ja tilalle alettiin rakentaa uutta pyöreän muotoista tanssisalia. Uuden tanssilavan koko on noin 430 neliötä. Tanssilava on rakennettu kokonaan puusta ja sen kauniiseen muotoiluun kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin!

Vuonna 2020 tanssit järjestää Tupla-Viihde Oy. 

Tervetuloa viihtymään!